Stockholm Entreprenad & Invest AB

Välkommen till oss på Stockholm Entreprenad & Invest AB! Vi är ett företag som du kan vända dig till för att få hjälp med flera olika typer markarbeten. Det inkluderar bland mycket annat grävning, dränering, schaktning samt konsultation. Du behöver bara ta kontakt med oss och berätta vad det är du behöver hjälp med, resten sköter vi. När vi är klara med vårt arbete kan vi garantera att du kommer att bli mycket nöjd med resultatet!

Vår personal

Det är vår personal som gör oss på Stockholm Entreprenad & Invest AB till det kompetenta företag vi är. Samtliga medlemmar i vår personalstyrka har de färdigheter som krävs för att kunna förse dig med en service av högsta standard!

Vår adress

Vi på Stockholm Entreprenad & Invest AB har Tre liljor 2B i Stockholm, som vår adress. Vårt arbetsområde är dock inte begränsat till just centrala Stockholm, utan vi tar oss an uppdrag över alla delar av Stockholmsområdet. Dessutom vänder vi oss både till privatpersoner och företag. Tveka inte på att höra av dig till oss redan idag om du är intresserad av vad vi har att erbjuda!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify