Specialister på markarbete

Som företag har vi arbetat länge med markarbete och anläggningsarbete åt privatkunder såväl som företagskunder. Därför kan du räkna med att stora såväl som små projekt håller högsta kvalitet när du anlitar oss. Vi arbetar med moderna maskiner och material där vi tar hänsyn till miljö och medarbetare.

All vår personal har fulla ansvarsförsäkringar och alla nödvändiga utbildningar samt certifieringar. När vi arbetar hos dig är alltid säkerheten första prioritet, detta så att du och andra som vistas på platsen kan känna er trygga. Vi kan ta på oss totalentreprenad såväl som mindre uppdrag åt privatkunder.

Alla typer av arbeten

Vi utför alla typer av markarbete vilket bland annat inkluderar schaktning och mätning. Till oss kan du också vända dig när du behöver hjälp med att förbereda tomter och mark inför olika typer av byggen. Det kan vara anläggning av en tomt för en ny villa såväl som för större kommersiella fastigheter.

Vi kan ta hand om känsliga områden och underlag då vi har rätt maskiner för varje uppdrag. Oavsett om vi ska arbeta där det finns känsligt underlag eller i tätbebyggt område kan du därför lita på att slutresultatet kommer hålla för alla inspektioner. När vi arbetar ser vi också till att göra säkerhetsbedömningar och riskanalyser som du får ta del av. Detta är speciellt viktigt i områden där det finns känslig grund eller mark.

Vi hjälper dig med planeringen

Större anläggningar och markarbete kräver noggrann projektering och planering. När vi tar på oss en totalentreprenad ser vi alltid till att du får ta del av alla nödvändiga dokument. Om du har projekt du är osäker på hjälper vi dig gärna att ta fram rätt underlag och dokument. Det gäller såväl större projekt på kommersiell nivå som privatpersoner som vill anlägga en trädgård.

Behöver du någon som inspekterar din dränering och undersöker om det är dags för en ny grundisolering kan du alltid kontakta oss. Våra kompetenta medarbetare kommer gärna och hjälper dig och tar fram en prisvärd offert. Kontakta därför oss när du behöver ett företag som tar hand om alla typer av markarbeten!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify